Stacks Image 1049

U ZOEKT EEN STAGIAIRE
UW STAGE IN BRIXX 

UW STAGE UITGELICHT!


Als stagebedrijf in deze regio willen wij graag u de gelegenheid geven om uw stageplek in 'the spotlight' te zetten. In BRIXX krijgt u een eigen bedrijfspagina waar studenten zich kunnen inschrijven voor uw stageplek.

U ziet de inschrijvingen binnenkomen, inclusief motivatie, profiel en eerdere werkzaamheden.

Bij Brixx kunt u ook terecht voor vraagstukken, BPV-verzoeken, klussen en het aanmelden van workshops, gastcolleges en events. Wellicht iets voor u.
 
Stacks Image 1035

UW STAGE IN BRIXX

Met uw stage helpt u het praktijkonderwijs in uw regio vorm te geven en BRIXX helpt u met het vinden van de juiste match

Om er zorg voor te dragen dat uw stage ook enthousiast en door de juiste studenten wordt gevonden, vragen wij u het onderstaande formulier zorgvuldig in te vullen. De vragen die wij stellen zorgen voor een juiste match en het bijbehorende succes. Tevens voorkomen wij op deze wijze verkeerde verwachtingen bij u, de studenten en de begeleider vanuit de opleiding. De ervaring leert dat een uitgebreide omschrijving tot meer kandidaten leidt.

U kunt eventueel bestaande teksten eenvoudig knippen en plakken in de vakken.

Nadat u uw stageverzoek heeft ingezonden, nemen wij met u contact op om de details door te spreken en de puntjes op de i te zetten.

Alvast bedankt voor uw aanvraag,

Team BRIXX
Stacks Image 1092