KSS jaargang: 2023 | editie: 24 | datum: 2023-08-19 | thema:voor elkaar
Vorige Volgende
  1. ACCOUNT AANMAKEN

  2. GEGEVENS ARTIEST

  3. EVENEMENT INFO

  4. OPMERKINGEN

  5. BEVESTIGING DEELNAME

INSCHRIJVEN TEKENAAR

Beste tekenaar/auteur/illustrator, Het Kamper Stripspektakel nodigt je als (strip)tekenaar, auteur of illustrator van harte uit om aanwezig te zijn op onze Stripbeurs.

Veel van onze ‘vaste’ gasten worden persoonlijk benaderd, maar we hebben niet van iedereen de gegevens. Daarom vragen wij je om bijgaand formulier in te vullen als je verzekerd wilt zijn van een vermelding in ons programmaboekje en van een goede signeer/verkoopplek tijdens het Stripspektakel.

Voor alle duidelijkheid: er zijn GEEN kosten voor jou aan verbonden, behalve dan jouw eigen reiskosten. Je bent die dag onze gast en wij zorgen voor de marktkraam met stoel, de broodjes en koffie/thee.

We hopen je te mogen begroeten op onze Stripbeurs, maar dus wel graag even het formulier invullen. Op het formulier kan je je meest bekende werk/stripfiguur aangeven en bijvoorbeeld met welke collega je graag een marktkraam zou delen.

Graag ook een foto of zelfportret inleveren zodat we deze, samen op je eigen websitepagina, op onze website kunnen vermelden.

Je aanmelding wordt door ons geverifieerd alvorens je account op actief wordt gezet.

EDITIE 24
EMAIL-ADRES (ter bevestiging)  
WACHTWOORD
Het wachtwoord dient minimaal 8 tekens te zijn
WACHTWOORD (ter bevestiging)
Vorige   JA, IK SHRIJF MIJ IN! Volgende